Usturoi românesc

Ferma din Poiana cultivă usturoi românesc cu gâtul moale, fără tija florala. Soiurile alese sunt unele ce au randament bun și o calitate deosebita a căpățânii de usturoi. Bulbul de usturoi are 7-10 căței, este de mărime medie spre mare, alb; in mod exceptional poate ajunge la 14-16 căței. Pulpa este de culoare alb-gălbuie, cu o aromă puternică și putin iute. Poate fi păstrat in locuri cu temperatura scăzută până in lunile aprilie-mai.

Primele comenzi pot fi onorate începând cu ziua de 1 iulie a fiecărui an. Usturoiul este plantat din toamna, ajungând astfel la maturitate mai repede si avand capatanile si bulbii mai mari. Pregatirea pentru vânzare implica uscarea capatanilor, taierea coditelor si a mustatilor, curatarea de pamant si calibrarea. Putem asigura transportul doar pentru comenzi mari, insa oricine poate sa ridice marfa in orice cantitate de la poarta fermei in urma unei comenzi telefonice.

Preturi usturoi romanesc 2016:
– pret la poarta fermei calitatea a doua: 4,5 Ron/kg
– pret usturoi consum, calitatea 1, ambalat in saci de plasa (20kg): 5-7 ron/kg
– usturoi desfacut in bulbi si selectat: 7-9 lei/kg

Ambalarea pentru vanzare se face la saculeti de plasa de 3Kg, 5Kg, 20Kg sau vrac. Livrarea se face cu coditele si mustatile taiate scurt.

Pentru comenzi contactati partenerul: www.fermadinpoiana.ro

...

Lasă un răspuns